Bra webbhotell

Det finns idag både dåliga och bra webbhotell. För en som är ny i branschen kan det vara väldigt svårt att veta vilket man ska välja av de alla som finns. Du har säkert köpt grisen i säcken tidigare när det kommer till andra saker. Och det är precis lika dant med webbhotell. Alla är inte bra, det finns de som är urusla och som jag inte skulle rekommendera någon. Men på denna sidan hittar du företag som vi rekommenderar med en liten text om varje efter. De listas inte i någon topplista, endast skriven i oberörd ordning.

  • Webbdo.se – Bra support med riktigt snabbt webbhotell. Att priserna ligger runt 30 kr/mån skadar inte heller en fattig plånbok.
  • Inleed.se – Är ett webbhotell med väldigt lågt pris och i särklass bäst i det segmentet om man söker ett billigt alternativ. För endast 19 kr/mån får du ett konto där!
  • CityNetwork.se – Erbjuder dig ett konto för 74kr/mån. Bra support som det brukas skriva bra om på Twitter. Dock så har de många DDos attacker varje år som kan vara lite störigt för kunder som använder dem.
  • Binero.se – En bra leverantör för den som har många domäner. Ett domänkonto kostar inget hos dem och rekommenderas starkt. Deras webbhotell är också helt ok, jag använder det till denna hemsidan du nu är på.
  • Strongbox.se – En liten uppstickare bland webbhotellen på denna sidan. Men deras nya webbplats tror jag de får många kunder. Hur deras support eller webbhotell presterar kan jag tyvärr inte säga då jag aldrig testat det.
  • Crystone.se – På senare tid verkar detta företaget gått upp sig. De har expanderat och säljer numera inte endast i Sverige. De tar nu marknadsandelar i England och USA också. Dock så ryktades det om en konkurs under hösten 2012, men än har vi inte sett någon om det.

Webbhotellen som listas på denna sidan är inte organiserade efter någon topplista. Det är endast vi som intresserar oss för dessa företagen. Just därför har vi nämnt dem på denna sidan! Vill du ha en topplista på dem bästa webbhotellen så finns det andra sidor som listar detta på Internet. Tycker du att något fattas är det bara att höra av dig till oss så kan vi lägga till det. Dock måste vi ha en motivation till varför du tycker att det är ett bra alternativ för de som letar webbhotell idag.

Jag har skrivit en liten artikel om vad ett webbhotell bör innehålla här för den som intresserar sig. Där går jag igenom grundläggande vad man bör tänka på.