Billiga webbhotell

Många tycker att man får vad man betalar för. Och det är väldigt sant i många fall, men när det kommer till webbhotell så tycker jag inte det. Ett webbhotell för 10 kr i månaden behöver inte vara sämre än ett för 110 kr/mån. Det är faktiskt sant, jag har egen erfarenhet av detta sedan många år tillbaka. På denna sidan har jag samlat mina personliga tips över billiga webbhotell i Sverige. Du behöver inte välja något av de, det är som sagt mina egna åsikter.

  • Webbdo.se – Snabbt webbhotell från 9 kr/mån (normalt 29 kr/mån) med många bra funktioner i cPanel. De är väldigt hjälpsamma och då jag jobbar mycket med WordPress så har de hjälpt till med sina expert kunskaper inom det. Ett stort plus till detta webbhotellet som levererar trotts det låga priset.
  • CityNetwork.se – Har varit ett webbhotell som legat i mellanklassen i pris. Men nu kan vem som helst få ett konto från endast 10 kr/mån (normalt 74 kr/mån/ första året. Mycket utrymme och bandbredd ges till alla kunder.
  • Manufrog.se – Ett av Sveriges billigaste webbhotell som erbjuder konto från 120kr/år. Det är ett väldigt lågt pris som uppskattas av kunder. Prestandan verkar också vara bra om man väljer den serven som står i England. Dock lite dyrare då.
  • Inleed.se – Från 19 kr/mån får du ett konto här. Det som är bra är att detta priset alltid gäller, ingen prishöjning om du inte behöver ett större konto så klart.
Dessa webbhotellen rekommenderar jag för att priset är det rätta. Det är inte för dyrt och inte heller för billigt för att det ska vara ett dåligt alternativ. Som jag har sagt innan så är detta min lista över billiga webbhotell, du kanske har din egna. Tycker du annat än jag så är det upp till dig. Jag skapade nyss en ny sida om kampanjer som webbhotell har just nu. Där kan vara värt att ta en titt för den som vill spara lite pengar.